STAKLENE TUŠ KABINE

STAKLO ZA TUŠ KABINE

Staklene Tuš kabine radimo po meri i želji. Kaljeno staklo za tus kabinu ili peščane staklene tuš kabine. Stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm.

Kupatilo ili toalet predstavlja prostoriju u kojoj provodimo dosta vremena. Obično nam služi za relaksaciju posle napornog dana i zato je važno da bude urađeno po vašoj meri. Staklene tuš kabine u kupatilu izrađene po meri, uklapaju se uz bilo koje vrste pločica. Jako je bitno da staklena tuš kabina bude uklopljena, a mi smo tu da je uradimo po vašoj meri i dobijete jednu lepu i kvalitetnu staklenu tuš kabinu.

Naše tuš kabine se prave od kaljenog, sigurnosnog stakla, različitih dimenzija i oblika, u zavisnosti od konkretnog prostora. Vrhunsko staklo za tuš kabine.

Najčešće se koriste stakla za tuš kabinu debljine 8 i 10mm opremljena odgovarajućim okovom i dihtung gumama sa specijalnim svojstvima protiv zadržavanja vode i stvaranja kamenca. Jako je bitno da vaša staklena tuš kabina ostane čista i uredna bez kamenca. Takodje, u ponudi su i najkvalitetniji klizni stakleni paneli, sistemi tipa DORMA.

Ako želite staklenu tuš kabinu na kojoj će vam definitivno svako zavideti obavezno nas pozovite. Staklo vaše nove tuš kabine možete uzeti skroz providno staklo-providno, ili možda staklo u nekoj boji, ili matirano staklo, ili staklo sa nekim detaljima na sebi, na vama je da zaberete.

Staklene tuš kabine mogu biti:

Pri projektovanju staklene tuš kabine mogu biti zastupljene različite opcije:

  • staklena tuš kabina sa kadicom;
  • bez kadice – ugradnja direktno na pločice;
  • potkrovlju – ugradnja specijalnih tuš kabina na kosi zid;
  • u uskom prostoru – koriste se specijalna rešenja za staklene tuš kabine.

Klizna vrata za staklenu tuš kabinu su idealan izbor za manja kupatila. To je najpraktičnije rešenje za male dimenzije kupatila. Ukoliko želite da spojite lepo i korisno vrlo je bitno da iskoristite vaš prostor u potpunosti i da vam bude zadovoljstvo da uđete u vaše kupatilo ili da se kupate u vašoj tuš kabini 😁

Da bi poboljšali osećaj komfora u malom kupatilu, staklene tuš kabine mogu biti emajlirana u belu ili neku drugu boju, ali sa svetlijom nijansom.

BIRAJTE VISOKI KVALITET I PRISTUPAČNE CENE! POTRAŽITE STAKLO KRISTAL!

Pored staklenih tuš kabina pogledajte i stranicu „Staklo za kuhinju“

Tuš kabine od staklenih prizmi i kaljenog stakla

Staklene tuš kabine

Staklene tuš kabine od kaljenog stakla predstavljaju idealno rešenje za svako kupatilo jer se izvode po meri (kao što smo naveli gore u tekstu), maksimalno koriste svaki njegov deo i u potpunosti se prilagođavaju prostoru.

Ovaj tip tuš kabina izrađuje se od kaljenog stakla debljine 6mm, 8mm i 10mm. Kaljeno staklo je termički obrađeno staklo, poboljšanjih mehaničkih osobina tako da je i do 8 puta jače i otpornije od običnog stakla a ukoliko dođe do lomljenja pretvara se u male i neškodljive komadiće. Po vašoj želji kaljeno staklo za tuš kabinu može biti premazano sa kvalitetnim anti-plaque premazom, koji sprečava taloženje kamenca i čini staklo veoma lakim za održavanje.

STAKLENA TUŠ KABINA je kompletno ograđen prostor za tuširanje sa jedne, dve ili tri strane, koji se radi prema uslovima u kupatilu i vašim potrebama sa različitim mogućnostima sistema za otvaranje, dizajnom, aplikacijama itd… Kod ovakvih tuš kabina posebna pažnja se posvećuje sistemima dihtovanja.

Tuš kabine od staklenih prizmi

Tuš kabine od staklenih prizmi predstavljaju nesvakidašnji i potpuno nov proizvod na našem tržištu. Dekorativnost, trajnost i funcionalnost ovih tuš kabina daje poseban osećaj glamura, stila i originalnosti svakom kupatilu.

TUŠ KABINE OD STAKLENIH PRIZMI MOŽETE PRILAGODITI VAŠIM POTREBAMA

Način propuštanja i prelamanja svetlosti, neograničene mogućnosti kombinovanja spektra boja, prozirnosti i načina ugradnje daje im dodatnu prednost u odnosu na klasične tuš kabine od stakla. Tus kabine od staklenih prizmi zadovoljavaju sve zahteve savremenog načina života – funkcionalne, estetske, ekonomske i higijenske. Upravo to su samo neki od razloga zasto tuš kabine od staklenih prizmi sve češće krase kupatila kako luksuznih hotela, rezidencija, penthausa, tako i privatnih kuća i stanova.

STAKLENE TUŠ KABINE CENA

Cena staklenih tuš kabina zavisi od više faktora, kao što su veličina staklene tus kabine, da li želite vrata, da li je staklo sa printom ili peskirano… Kao što smo napisali zaista ima više faktora koji utiču na cenu izrade staklene tuš kavine. Shodno tome da mi imamo našu proizvodnju i jako smo postojani na tržištu, garantujemo vam da ćete od nas dobiti najbolju cenu i kvalitet! Pozovoti nas putem telefona za više informacija o staklenim tuš kabinama i njihovim cenama 063/212-597