STAKLENE TUŠ KABINE

STAKLA ZA KUHINJE

NOVA VIZIJA STAKLA

Nova vizija obrade stakla.

KREATIVNI PRISTUP

Kreativnost je naša jača strana!

POSLOVNA STRATEGIJA

Pažljivo se planira svaki korak.

LOGISTIKA PARTNERIMA

Kompletna podrška, ključ u ruke 😉

STAKLENE TUŠ KABINE I STAKLA ZA KUHINJE

Stakla za kuhinje

MNOGIM VARIJACIJAMA NA TEMU OBRADE STAKALA SMO DOKAZALI KVALITET

STAKLO KRISTAL je osnovan 1995 godine, kao zanatska radnja za pružanje staklorezačkih usluga. Dugogodišnjim radom i investiranjem prerasli smo u firmu koja snabdeva veliki broj klijenata.

Stakla za kuhinje i staklene tuš kabine pravog kvaliteta. Kristal staklo, kaljene staklene tuš kabine, staklo za kuhinju, izrada staklenih tuš kabina po meri, tuš vrata, staklene prgrade, stakleni zidovi…

Kristal staklo je novi pravac u uređenju enterijera u Srbiji. Bavimo se izradom stakla za kuhinje, staklene tuš kabine vrhunskog kvaliteta, laminirano staklo, pancirno staklo za kuhinje, fasade ograde, stepenista kuhinjske, ploce vrata izlozi…

Nama je sasvim dovoljno da ste vi kao klijent zadovoljni uradjenim poslom.

Više o nama

KLIJENTI

DRUGI O NAMA

  5 star review  

  thumb Mihalj Ronto

  5 star review  

  thumb MIRA MITROVIC

  5 star review  Boys are Excellent!

  thumb Vladimir P

  5 star review  

  thumb mihailo .

STAKLENE TUŠ KABINE

Kupatilo ili toalet predstavlja prostoriju u kojoj provodimo dosta vremena. Obično nam služi za relaksaciju posle napornog dana i zato je važno da bude urađeno po vašoj meri. Staklene tuš kabine u kupatilu izrađene po meri, uklapaju se uz bilo koje vrste pločica. Jako je bitno da staklena tuš kabina bude uklopljena, a mi smo tu da je uradimo po vašoj meri i dobijete jednu lepu i kvalitetnu staklenu tuš kabinu.

Pročitajte više na našoj stranici „Staklene tuš kabine“ rađenim po meri, kliknite ovde.

STAKLA ZA KUHINJE

Stakla za kuhinje ili staklo u kuhinji daje kuhinji jednu novu dimenziju i moderan izgled, za razliku od poločica. Staklo možete kombinovati sa led rasvetom, tako da vam bude zadovoljstvo da spremate ručak u vašoj kuhinji. Iako imate već pločice, možemo da uradimo po meri staklo koje se stavlja preko pločica i daje novu dimenziju izgleda. Staklo za kuhinju može biti sa šarom po želji, peščano ili u boji ili… Šta zamislite mi ćemo da uradimo za vašu kuhinju.

Kliknite ovde i pročitajte više o „Stakla za kuhinje“ po meri i želji.