O NAMA

STAKLO KRISTAL je osnovan 1995 godine, kao zanatska radnja za pružanje staklorezačkih usluga. Dugogodišnjim radom i investiranjem prerasli smo u firmu koja snabdeva veliki broj klijenata. Od samog početka vršimo neprekidna ulaganja u najnovije tehnologije proizvodnje i prerade stakala. Pa smo tako dostigli visok stepen obrade svih vrsta stakala najnovijom tehnologijom, tj mašinama renomiranih svetskih proizvođača. BOVONE, SCHIATTI ANGELO, FOREL, BAVELLONI, FRATELLI PEZZA…

Za konkurentnost i opstanak na tržištu je veoma važno ulaganje u opremu, zbog čega je Staklo Kristal od samog početka tržišno orijentisan. Zahvaljujući kvalifikovanom i stručnom kapacitetu zaposlenih, Staklo Kristal izrađuje planove i pronalazi najbolja rešenja za svoje klijente.

Prioritet nam je konstantno unapređivanje ponuda i usluga u ostvarivanju dugoročne poslovne politike.

  • Koja su načela kojih se držimo?
    Kvalitet i profesionalnost su imperativ naše kuće. Pažljivo se planira svaki korak od nabavke materijala do isporuke kupcima, da bi na taj način osigurali najviši kvalitet usluga i proizvoda.
  • Sigurnosna i bezbedonosna tehnologija u korist timskog rada
    Sva naša poslovanja se temelje na fleksibilnom pristupu, koji omogućava proizvodnju i obradu staklenih površina prema individualnim potrebama i željama kupaca. Samim tim se lakše kontrolišu troškovi i solventnost.