STAKLA ZA KUHINJE

Stakla za kuhinje po vašoj želji i meri. Izradjujemo stakla za kuhinje, staklo u boji i staklo za kuhinju kakvo vi želite. Veliki izbor stakla za kuhinju. DEKORATIVNA KUHINJSKA STAKLA su novi pravac u uređenju enterijera kuhinja u Srbiji. Naše višegodišnje iskustvo i kvalitet stakla za kuhinje koje koristimo je dovedeno do savršenstva. Staklo za kuhinju i njihova primena sa fotografijama ili motivima je u modernom domu veoma široka. Staklene obloge se mogu postavti umesto keramičkih ploča u kuhinjama ili čak preko pločica, zatim se mogu obložiti šankovi, stubovi itd…

Stakla za kuhinje ili staklo u kuhinji daje kuhinji jednu novu dimenziju i moderan izgled, za razliku od poločica. Staklo možete kombinovati sa led rasvetom, tako da vam bude zadovoljstvo da spremate ručak u vašoj kuhinji. Iako imate već pločice, možemo da uradimo po meri staklo koje se stavlja preko pločica i daje novu dimenziju izgleda. Staklo za kuhinju može biti sa šarom po želji, peščano ili u boji ili… Šta zamislite mi ćemo da uradimo za vašu kuhinju.

Veliki izbor stakla za kuhinje kao i ideja, pozovite nas!

Stakla za kuhinje

Ugrađuju se između kuhinjskih elemenata i služe kao odlična zamena za pločice. Staklo ima dosta prednosti u odnosu na keramičke pločice u kuhinji:

  • Svakako moderan izgled i dizajn po vašoj želji,
  • Nema razdvajanja fugnama – slika je prikazana u celosti,
  • Lakše se održava (buđ i prljavština koja je bila između fugni postaje ružna prošlost),
  • Kod nas je brza i precizna montaža,
  • Naše staklo za kuhinju je otporno na visoke temperature,
  • Staklene obloge se izrađuju od kaljenog stakla visokog kvaliteta.

Način na koji se izrađuju pruža mogućnost komponovanja boja na oblogama sa bojama na kuhinjskim elementima tako da savršeno izgleda u kuhinji staklo za kuhinju koje ste zamislili.

Pored stakla za kuhinju pogledajte i stranicu „Staklene tuš kabine“