Nameštaj

Staklo je po definiciji relativno čvrst, inertan, providan i biološki neaktivan materijal i kao takav ima vrlo široku primenu.

U enterijeru se koristi za najrazličitije namene. Može se koristiti kao obloga, konstrukcija, pregrada, zid, za izradu detalja...

 

 

Nezaobilazan je element kod modernih enterijera kako u stanovima, tako i u poslovnim prostorima. Svojom transparetnošću i lakoćom, ne opterećuje prostor i propušta svetlost što je idealno za male stanove i prostorije. 

Elementi od stakla u enterijeru mogu se upotrebljavati u svim prostorijama u stanu.

Idealno za malu trpezariju ili u sklopu kuhinje je postaviti stakleni sto. U tom slučaju sto neće dodatno zatvoriti i preopteretiti prostor. Efekat fluidnosti u prostoru dodatno mogu povećati i staklene stolice.

Ako imate radni kutak u sklopu dnevne sobe, idealno rešenje je stakleni sto za kompjuter. Drvene police na zidu same po sebi zauzimaju dosta prostora, a kada se tome dodaju knjige, figure i ostali detalji veći deo zida bude ispunjen.

Staklene police daju akcenat na ono sto se na njima nalazi jer padaju u drugi plan, a služe svrsi kojoj su namenjene.

 

 

 

U spavaćoj sobi možete staviti staklene noćne stočiće koji će postati neutralni elementi uz krevet i kao takvi odgovaraće najrazličitijim modelima kreveta.

 

PRODAJA

Adresa PRODAJE

Kumodraška 184, Voždovac
Beograd 11000, Srbija

Adresa PROIZVODNJE

Ozrenska 102, Ispod autoputa Beograd-Niš
Beograd 11000, Srbija

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefoni

063- 212 597
011- 2471284
011- 3474061
011- 3477780 

Pitajte nas

JoomShaper